Tijdelijk gratis basis installatie t.w.v. €400,00 + gratis technische schouw t.w.v. €150,00! Wees er snel bij! Actie geldig t/m 31 juli. Meer lezen…

Over Ons

Samen een positieve impact op het milieu

Door voor een thuisbatterij van Akutan te kiezen, neem je samen met ons een stap in de richting naar een duurzamere toekomst, waarbij we samen bijdragen aan de transitie naar schone energie. Bij Akutan streven we ernaar om een duurzamere en energie-efficiëntere toekomst mogelijk te maken.

Het team

Ons team van specialisten heeft jarenlang ervaring in de energie- en opslagsector en is gedreven om een betere wereld te creëren door middel van schone energieoplossingen. We zijn trots om betrouwbare en hoogwaardige thuisbatterijen aan te bieden, waarmee we niet alleen de energie-efficiëntie van huishoudens verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzaam milieu.

Akutan zet zich in voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Door het aanbieden en installeren van schone energieoplossingen dragen we actief bij aan een groene toekomst, waarin we de transitie naar duurzame energie stimuleren. We zijn gepassioneerd over de positieve impact die we kunnen maken en streven ernaar om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen.
We werken samen met betrouwbare fabrikanten en investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze oplossingen voldoen aan de hoogste normen. Onze thuisbatterij maakt gebruik van de geavanceerde LiFePO4 LFP-technologie, bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Ons team bij Akutan staat altijd klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste thuisbatterij voor jouw behoeften.

Onze missie

Bij Akutan geloven we in de kracht van schone energie en de transformatieve rol die omvormers en thuisbatterijen spelen in het realiseren van een duurzame toekomst. Onze missie is om innovatieve, betrouwbare en efficiënte energieoplossingen te bieden die het mogelijk maken voor individuen en gemeenschappen om onafhankelijk te worden van het conventionele elektriciteitsnet.

Onze toewijding

Met jarenlange ervaring en diepgaande expertise in de sector, zijn we vastbesloten om hoogwaardige omvormers en thuisbatterijen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. We streven naar continue innovatie, het verkennen van cutting-edge technologieën en het handhaven van ongeëvenaarde kwaliteitsstandaarden.

Ontdek onze producten

Onze productlijn omvat een breed scala aan omvormers en thuisbatterijen die ontworpen zijn om naadloos te integreren met zonne-energiesystemen en andere duurzame energiebronnen.

Interesse in de
opslag van akutan?

Heb je interesse in de opslag van Akutan? Ontdek hoe de opslagsysteem van Akutan aan je energiebehoeften kan voldoen en je een duurzame toekomst kan ondersteunen. Leer meer over de efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit die Akutan te bieden heeft.

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

2309 - Adviesgesprek met stel en adviseur aan tafel