Tijdelijk gratis basis installatie t.w.v. €400,00 + gratis technische schouw t.w.v. €150,00!Β Wees er snel bij! Actie geldig t/m 14 maart ’24

Brochure bedankt pagina

Bedankt voor je interesse!

πŸ“¬ Belangrijk: Je Aangevraagde Brochure is Onderweg!

Dank je wel voor je interesse in Akutan en het aanvragen van onze brochure over thuisbatterijen! πŸ‘πŸ’‘ We waarderen jouw nieuwsgierigheid naar duurzame energieoplossingen.

Goed nieuws! Je brochure is nu verzonden naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Om er zeker van te zijn dat je onze informatie ontvangt, controleer alsjeblieft jouw inbox. In sommige gevallen kan onze e-mail per abuis in je spammap belanden.

Als je onze e-mail in de spammap vindt, markeer deze dan als “Geen spam” of “Veilig” om er zeker van te zijn dat toekomstige communicatie rechtstreeks in je inbox belandt.

Mocht je de e-mail niet kunnen vinden of als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren!

🌍 Duurzame Groeten!

Nogmaals bedankt dat je overweegt om de overstap te maken naar duurzame energieopslag. Wij zijn enthousiast om jou te helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van onze thuisbatterijen!

Nogmaals bedankt voor je interesse en we hopen dat onze brochure je waardevolle inzichten biedt.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Duurzame groet,

Team Akutan

2309 - ALMERE - A7R00487 (LARGE)